"My First Gelato Parlour"

HUGE SUCCESS FOR THE JAPANESE VERSION OF THE COURSE “MY FIRST GELATO PARLOUR” IN TOKYO!

The IFI Academy “My First Gelato Parlour” course, translated into Japanese for the Tokyo stage of the Gelato World Tour, proved highly popular with the public in the Land of the Rising Sun. 

Armed with smartphones, participants made sure to take plenty of snaps of the IFI Academy course which, one by one, goes through all the steps necessary to start up a successful business like a gelato parlour. 

 

 

<p>A Tokyo, tradotto in giapponese, il corso di formazione di Academia IFI su come aprire una gelateria</p>
<p> </p>
<p>Il docente di Tokyo spiega come aprire il business della gelateria attraverso il corso di formazione Academia IFI

 

">
<p>Il corso di Academia IFI ">
<p>Il pubblico di Tokyo non perde una battuta del corso di formazione di Academia IFI su come avviare il business della Gelateria!</p>
<p>Alla tappa del Gelato World Tour di Tokyo, il corso di formazione di Academia IFI ">
<p>Il corso di Academia IFI

 

">

The ‘My first Gelato Parlour’ training module is aimed at those who wish to learn the steps needed to open a successful gelato parlour. It is divided into two parts:


1.       Designing the premises
2.       The business plan to approach the activity scientifically and make a profit in accordance with the essential factors of economic management.